Publicerad den

Små maskiner ROADGUIDER GF01

ROADGUIDER GF01 däck

ATV / Små maskiner däck. Däckstorlekar och priser RoadGuider GF01: https://fyrhjulingdack.se/?s=roadguider+gf01&post_type=product – ATV däck / Små maskiner i alla prisklasser och modeller för att passa alla behov, oavsett om du kör i skogen, på gården eller på landsväg så har vi däck som passar dig.

Publicerad den

ITP Mud Lite – ATV däck

ITP mud lite atv däck

Mönstret är utformat så att däcket skall rensas på lera på ett effektivt sätt, detta för att alltid vara redo med bästa grepp följande varv. Däcket är mycket lättrullat med sitt v formade mönster.

ITP MUD LITE – Priser och däckstorlekar

Populärt däck av hög kvalitet. Ett av de bästa däcken på marknaden med sina allround egenskaper, låga vikt och prisnivå. Ett mönster som både ger dig dragkraft i terräng men samtidigt ger en bra gång på asfalt och grus.

Publicerad den Lämna en kommentar

ITP Holeshot

Fyrhjulings däck ITP holeshot

ITP Holeshot måste vara Quad crossens vanligaste däck. Detta däck har lagt grunden för alla andra crossdäck. Patenterat, extremt fungerande däckmönster. Nabbar som sträcker sig över hela slitytan för en stor kontaktyta som maximerar grepp. Fyrhjulingsdäck säljes online till lågt pris.

ITP Holeshot – däckstorlekar och priser

Publicerad den Lämna en kommentar

DURO DI2039 Power Grip V2 ATV däck

DURO DI2039 Power Grip V2 fyrhjuling däck

DURO DI2039 Power Grip V2 fyrhjuling däck. Ett lättare däck med rundad profil snabbar genom lätta stenar, sand och lera. 6-skikts- och 8-skiktsalternativ.

Däckstorlekar och priser https://fyrhjulingdack.se/?s=DURO+DI2039+Power+Grip+V2&post_type=product

Handla era nya ATV däck hos oss på https://fyrhjulingdack.se.